ПриватБанк пропонує кропивничанам надійний захист від шахраїв

03.05.18, 18:00

Піклуючись про безпеку свої клієнтів, 18 квітня ПриватБанк запустив новий вид страхування «Захист від шахрайства».

«Враховуючи реалії сьогодення, навіть якщо скоєний злочин буде розкрито, це зовсім не гарантує потерпілим повернення викрадених коштів, - розповідає Артем Чайка, керівник Напрямку платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Страхування ж дозволить не просто захистити клієнтів від різного виду шахрайств, скоєних у будь-якому кінці світу, але в найкоротші терміни відшкодувати збитки - повернути гроші, викрадені злочинцями. Тобто, лише за 27 грн на місяць можна убезпечити себе від втрат до 50 тис. грн».

Таку страховку можна оформити лише самостійно, у власному кабінеті Приват24 в меню «Мої рахунки» –> «Страховки» –> «Оформити страховку» –> «Захист від шахрайства».

ПриватБанк гарантовано захистить своїх клієнтів від числених видів інтернет- шахрайств, таких як: соціальний інжиніринг (проведення операції самостійно клієнтом під впливом шахрая), скіммінг (протиправне здійснення платіжних операцій за картковими рахунками страхувальника з використанням дубліката картки та отриманих протиправним шляхом даних карти страхувальника), mobile-banking (здійснення платіжної операції за рахунками клієнта без присутності платіжної картки за допомогою SMS-команд або незаконний платіж за допомогою SMS-команд або програми «SMS-банкінг» шляхом незаконного заволодіння телефоном власника картки і ПІН-кодом до додатка «SMS-банкінг»), зняття без карти в банкоматі, оплата з карти без SMS-підтвердження операції, інтернет-еквайринг (протиправна оплата в Інтернеті з SMS-підтвердженням проведення операції в системі електронної торгівлі), незаконні платежі по телефону, протиправні операції з карткового, поточного або депозитного рахунку з використанням Інтернет-банку Приват24, заволодіння персональними даними власника рахунку (заволодіння даними карти, П.І.П., контактним номером телефона) і заволодіння паролем від Приват24; заволодіння телефоном власника рахунку, фішинг, фармінг, вішинг – протиправне здійснення платіжних операцій по картковому рахунку страхувальника без застосування картки/дубліката картки з використанням отриманих протиправним шляхом реквізитів карти тощо.

У разі настання страхової події, в першу чергу, потрібно звернутись на лінію цілодобової безкоштовної підтримки за номером 3700 і зафіксувати факт шахрайства/заблокувати картки. Якщо у клієнта є дійсний договір страхування, заявка про настання події буде подана автоматично. Не слід забувати і про звернення до правоохоронних органів. Отриманий там «Витяг з ЄРДР» (Єдиний реєстр досудових розслідувань) слід надати до будь-якого відділення ПриватБанку.

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам надійний захист від непередбачуваних подій, які можуть відбутися та порушити нормальний ритм життя: «Захист на кожен день», страхування від втрати роботи, страхування здоров”я, туристичне, нерухомості, поліс ОСЦПВ, компенсація вартості авіарейсу, страхування кредитного ліміту, страхування комунальних платежів.

Лише у січні-березні нинішнього року більше 250 жителів Кіровоградщини отримали майже 1 млн грн виплат за страховою програмою «Захист на кожен день».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!