​Електронні сервіси ДФС – це зручно!

21.06.18, 16:00

Кропивницька ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській нагадує, що для якісного обслуговування платників податків на веб-сайті територіальних органів ДФС у Кіровоградській області (http://kr.sfs.gov.ua) розміщено ряд електронних сервісів. Користуючись ними, платники зможуть заощадити власний час та кошти.

Сервіс «Електронний кабінет платника (оновлена версія)» пропонує до уваги платників податків податковий календар, інформацію про стан розрахунків з бюджетом, листування з органами ДФС, облікові дані, доступ до реєстрації ПН/РК, подання заяв/запитів, подання декларації про майновий стан і доходи в електронному вигляді ,сплата податків (фізичним особам), перегляд даних СЕА ПДВ, інші електронні сервіси.

Платники можуть скористатися електронним сервісом «ЗІР» - який допоможе розібратися у податковому законодавстві, дозволить здійснювати пошук інформації по певному податку.

Сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера» допоможе перевірити потенційних бізнес-партнерів щодо сумлінності сплати податків до бюджету.

Сервіс «Інформація з реєстрів» - містить дані про взяття на облік платників, реєстр страхувальників ,дані реєстру платників ПДВ,реєстр платників єдиного податку, інформація про РРО, інформація про книги ОРО, дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального, реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами.

Разом з тим нагадуємо, що одним із ключових завдань органів ДФС – є запобігання проявам корупції, а запорука успіху у боротьбі з корупцією - прозорість та відкритість.

Кропивницька ОДПІ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!