Мюнхен, Батумі, Мадрид... Помічна!

11.07.18, 15:38

Новостворена громадська організація "Молода Помічнянська громада" стала переможцем Конкурсу на отримання грантів на проведення Європейського тижня мобільності-2018 серед об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громадських організацій, зареєстрованих на території цих ОТГ. Переможцями конкурсу стали 11 ОТГ з усієї України. Помічнянська ОТГ - єдина з Кіровоградщини та єдина з Центральної України.

Європейський Тиждень мобільності - це загальноєвропейська ініціатива, що проходить у більш як двох тисячах європейських міст та містечок, та спрямована на популяризацію та розвиток сталих видів транспорту. Учасниками ЄТМ (Європейського тижня мобільності ) є Хельсінкі, Батумі, Мюнхен, Вроцлав, Мадрид, Севілья та багато інших.

"Пишаємося тим, що до цієї когорти доєдналася і Помічна!", - зазначає у своєму дописі Ніна Пишкун. - "Це перший міжнародний проект Помічнянської ОТГ, це перші, невеликі, але кошти міжнародних донорів, залучені громадською органзацією Помічнянської ОТГ. Ми знаємо, зробити свою громаду кращою може кожен."



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!