​Школа депутаток працює у Малій Висці

15.11.18, 10:00

Громадська організація «ДієVO», яка об'єднала молодих освітян у Маловисківській громаді, займається питаннями формальної та неформальної освіти, а також сприяє активізації молоді в освітній та культурній сферах.

Цього року вони написали проект «Школа депутаток» та виграли грант як випускниці Академії Жіночого Лідерства. Це чудовий проект, що його реалізує Український жіночий фонд у партнерстві із Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин в рамках програми USAID DOBRE.

Вікторія Талашкевич
Вікторія Талашкевич
У рамках цього проекту минулих вихідних до Малої Виски приїхала Вікторія Талашкевич – журналістка, громадська діячка, координаторка «Прес-клубу реформ» і співзасновниця Бізнес-школи «WAKE UP». Вона поділилися із маловищанками власним досвідом і знаннями з теми орендування, роботи із медіа, комунікацій та просування у соціальних мережах.

- В мене вже вранці було відчуття, що сьогодні буде якийсь неймовірний день! І ці відчуття справдились! Це один із днів, коли відчуваєш почуття задоволення від знайомства та спілкування з гарною, цікавою людиною, - ділиться враженнями учасниця тренінгу Ірина Кудря. За її словами, інформація була подана чітко, зрозуміло, цікаво та із прикладами по особистому брендуванню і правильному позиціонуванню себе в соціальних мережах.

Школа депутаток
Школа депутаток
Нагадаємо, що Маловисківська громада давно є партнером програми USAID DOBRЕ, що виконується організацією Глобал Ком'юнітіз (Global Communities) та фінан



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!