Клуб рестораторів аналізуватиме ризики і критичні контрольні точки у закладах харчування

29.07.19, 14:00

Клуб рестораторів Кропивницького організовує у місті семінар з питань HACCP (англ. Hazard Analysis and Critical Control Point). Спікерами та спікерками на семінарі виступлять представники компанії "Profi club" (м. Київ). Вони на постійній основі проводять професійне навчання кухарів і кондитерів, семінари по стандартам HACCP, забезпечують впровадження і розробку систем харчової безпеки НАССР в закладах харчування, а також підбір персоналу в сфері HoReCa.

"Як громадська організація, Клуб рестораторів збирає внески від своїх членів та членкинь, і ці гроші ми використовуємо для організації актуальних навчань, для поїздок та розвитку об'єднання", - розповідає Президент Клубу Михайло Антоньєв. За його словами, до вересня у кафе та ресторанів ще є час, щоб впровадити НАССР. А для цього треба вивчити тему, адже далеко не всюди у таких закладах є менеджери з якості. Тож, там, де їх немає чи у них недостатньо кваліфікації, бізнесу потрібно працювати із консультантами. Якщо процеси не налагоджені, це означатиме, що НАССР немає. У такому разі є ризик потрапляння небезпечної продукції.

Від сайту "Тусовка" нагадаємо, що 20 вересня 2016-го року набув чинності розділ VII Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Відповідно до цього закону всі оператори ринку харчових продуктів мали три роки, щоб впровадити систему керування безпекою харчових продуктів НАССР (аналіз ризиків і контролю критичних точок). Ця робота передбачає кілька етапів, залежно від виду діяльності та розміру підприємства. Перші два етапи стосувалися великих підприємств, але до 20 вересня 2019 року систему НАССР мають запровадити і на малих виробництвах, тобто у кафе та ресторанах.

Тож, семінар, про який ми писали на початку, є більш ніж актуальним. Він відбудеться 9-го серпня у локації Прес-клубу реформ (вул. Чикаленка, 1а, бізнес-центр "Єлисаветград"). Тривалість семінару: 9.00 - 17.00. Для членів Клубу рестораторів Кропивницького - участь безкоштовна. Для всіх інших бажаючих участь - 1000 грн. Будь-ласка, зареєструйтеся за посиланням до участі не пізніше 18.00 середи, 7-го серпня. Маєте питання щодо програми? Представниця Оргкомітету від Клубу рестораторів - Алеся Вольштейн, +380953120865.

Якщо хочете знати більше про семінар і про діяльність Клубу рестораторів, будь ласка, підписуйтеся на чат-бота Шеф (лінк на чат-бота), і будьте у курсі справи.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!