Помічник виборця допомагає слідкувати за роботою Верховної ради

30.07.19, 14:00

Вибори закінчилися і ви зітхнули з полегшенням? Чи й взагалі не помітили, що ті вибори відбувалися навколо? Частина українців може відповісти ствердно на першу тезу, інша частина - на наступну. Правда у тому, що переважна більшість громадян думають про політику, роль депутатів, Уряду, Верховної ради і їхній вплив на своє життя... раз на 3-4 роки. Коли проходять вибори.

Як змінити цю ситуацію за допомогою новітніх технологій розповідала Вікторія Талашкевич - під час зустрічі у креативному IT-просторі
KOWO. Вікторія, як координаторка проекту "реАнімація виборців", презентувала присутнім ідею чат-ботів, які використовуються у громадському секторі, а також розповіла про чат-бота "Помічник виборця", що був створений цього літа у Центральній Україні. Дванадцять хвилин цього відео дозволять вам зрозуміти, про що йшла мова.

Подивитися презентацію Вікторії можна за наступним посиланням Чат-бот як інструмент активізації громадян. Якщо ж ви хочете відслідковувати роботу Верховної Ради у власному телефоні - зручно, швидко і сучасно, - підписуйтеся на чат-бота "Помічник виборця", тисніть на лінк: https://m.me/427760384745537?ref=w6620707 і далі на кнопку "Почати".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!