​Запитай депутата!

15.08.19, 14:00

Медіа-група «Прайм Тайм» починає готувати серію публікацій, що присвячені роботі новообраних народних депутатів. Планується записати інтерв’ю, у тому числі у відео-форматі, а також створити лонгріди для того, щоб познайомити виборців із планами нардепів, обраних від Кіровоградщини. Матеріали буде розміщено на сайті «Кіровоград24».

- Ми назвали цей проект «Запитай депутата», і вестиме його журналістка Вікторія Талашкевич, - розповідає директорка Медіа-групи «Прайм Тайм» Анна Горобцова.

Питання для інтерв’ю журналісти, які будуть готувати і самі, і збиратимуть через чат-бота Помічник виборця. Будь ласка, якщо хочете поставити питання – підписуйтеся на чат-бота (тисніть на лінк https://m.me/427760384745537?ref=w6620707 і далі на кнопку «Почати»).

Проект буде втілено у рамках IV хвилі Програми малих стипендій на виробництво медіа матеріалів з соціально-політичної тематики, що проводиться громадською організацією "Internews Ukraine" за підтримки «Медійної програми в Україні», яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку #USAID і виконується міжнародною організацією "Internews".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!