​Не варто придумувати колесо, коли є така ж кругла... піцца!

17.09.19, 12:13

Світ рухається вперед все швидше, і у нас з вами іноді не вистачає часу не те що приготувати їсти вдома, а й навіть зайти кудись та купити улюблену страву. Ми не будемо вас сьогодні вчити тайм-менеджменту – це наука, чи то пак мистецтво управляти часу. Ми запропонуємо вам інструмент, який допоможе мати вдома чи в офісі смачну їжу – у будь-який день та скільки її треба.

Не секрет, що піццу винайшли італійці, але особливої популярності вона набула завдяки «захопленню» континенту Північної Америки. Як це не дивно, зараз саме американці називають піццу та гамбургери своїми національними стравами, хоча на початках обидва смаколики були для них такими ж екзотичними, як і для нас, українців всього три десятки років тому.

KropPizza
KropPizza
У Кропивницькому сьогодні піццу можна замовити та скуштувати у більш ніж двох десятках кафе та ресторацій. Це ми, редакція сайту «Тусовка», рахуємо тільки пристойні місця, де вам дійсно покладуть у сир моцареллу та кабаносі, пармезан чи розмарин.

Але ж до піцци захочеться ще й суші чи салату, азійських страв, приготованих на WOK, чи гарячого обіду... Як бути? Де знайти оптимальне поєднання ціни та якості, а головне – швидкості доставки?!...

KropPizza
KropPizza
У часи «одного кліку» редакція «Тусовки» постійно апробує на міцність служби доставки їжі Кропивницького. Зараз ми зупинилися свій вибір на молодій та енергійній команді «KropPizza» - вони завжди готові до змін, але мають незмінні принципи: свіжі продукти, смачні страви, безкоштовна доставка та щасливі клієнти!

Сьогодні «KropPizza» має амбітні, але прості плани – бути найкращою доставкою їжі нашого міста. Для них це означає готувати найсмачнішу їжу, забезпечувати безкоштовну та швидку доставку кожного дня, і робити це із задоволенням у дружелюбному колективі.

KropPizza
KropPizza
Ми спробували їхній сервіс та продукти і дуже задоволені. Спробуйте і ви – заходьте на сайт https://kroppizza.kr.ua – поділитесь враженнями у коментарях!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!