Дві майстерні провела Вікторія Талашкевич у Херсоні

26.11.19, 14:00
Вікторія Талашкевич проводить майстерню у Херсоні
Вікторія Талашкевич проводить майстерню у Херсоні

У місті Херсон діє цікавий проект під назвою «Фабрика проектів». У його рамках відбуваються майстерні від цікавих спікерів та спікерок, і на минулих вихідних громадська організація "Глобальний погляд" запросила із Кропивницького Вікторію Талашкевич, яка розповіла, як писати проєкти і отримувати гранти, а також як робити PR для соціальних проєктів.

Як завше у навчанні з Вікторією, «фабрикантам» було не тільки корисно, а й цікаво. Бо чи знайшовся б хоч хтось, кого б не зачепили «шкідливі» поради тренера? Усім відомо, що заборонений плід солодкий. От і довелося «фабрикантам» усвідомити як НЕ треба робити, щоб таки отримати грант, що люблять і чого НЕ люблять донори, як перевірити мету свого проєкту за методою «КОНЕЦ» (весела назва).

«Фабриканти» отримали також дієві настанови і про PR соціальних проєктів. Наприклад, що іноді краще виразити ціле речення або й розповідь одним словом (а слова які обрали – встань-ка, посіпаки, біцикль); чому корисно вміти підбирати асоціації до гасел, висловлювань і промов; і що важливіше – те, що ми говоримо чи те, як ми говоримо?

- Ми вкотре вдячні Вікторія Талашкевич за професіоналізм, дружбу, підтримку і щирість, - говорить керівниця ГО "Глобальний Погляд" Людмила Абсава. І нагадує, що проєкт реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!