​Рівні можливості: роботодавці Кіровоградщини пропонують понад 150 вакансій для людей з інвалідністю

14.12.19, 12:00

Для людини з інвалідністю трудова діяльність є не тільки можливістю матеріально забезпечити своє існування, а й фактором реалізації власних професійних здібностей.

На сьогодні роботодавці Кіровоградщини пропонують 154 вакансії для громадян з інвалідністю. Серед підприємств, у яких є вакантними місця для працевлаштування осіб, що підпадають під 5% квоту: ТОВ «Фейсер», ТОВ «Соколівський м'ясокомбінат «Українські ковбаси», КЗ «Кіровоградське обласне бюро МСЕ», ПП «Приватна агрофірма «МЮННТ» та ін.

Серед вакансій, які пропонують роботодавці: завідувач трупи, бухгалтер, сестра медична, оператор комп'ютерного набору, вчитель закладу загальної середньої освіти, продавець продовольчих товарів та ін.

Своїм працівникам роботодавці пропонують від «мінімалки» (4173 грн) до понад 10 тисяч гривень. Також представлені 4 вакансії з неповною зайнятістю.

Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено 115 вакансії для громадян з інвалідністю, 14 у Маловисківському, 9 у Долинському, 7 у Новгородківському, 5 у Новоукраїнському та 4 у Знам’янському районах Кіровоградщини.

Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!