​Найзатребуваніша професія нового року

07.01.20, 16:00

За інформацією обласного центру зайнятості, станом на 02.01. 2020 р. на Кіровоградщині найзатребуванішими є професійні водії. Роботодавці області потребують 85 водіїв автотранспортних засобів, 4 водія навантажувачів та 1 майстра виробничого навчання водінню.Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ТОВ «Екостайл», ПРАТ «Кіровоградобленерго», ПП «Олікс», ТОВ «Украгроком», Світловодське міське комунальне підприємство «Комбінат комунальних послуг», Новокостянтинівська шахта державного підприємства «Східний гірничо-збагачувальний комбінат» та ін.

Роботодавці Кіровоградщини готові платити водіям за роботу від «мінімалки» до 16 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини.

Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.

Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області. Так, у Кропивницькому районі відкритими є 62 вакансії, 6 у Долинському, 5 у Маловисківському, по 3 у Олександрійському та Світловодському районах, по 2 вакансії у Знам'янському, Новомиргородському, Новоукраїнському та Петрівському районах, а також по 1 вакансії у Гайворонському, Компаніївському та Устинівському районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, повідомляє Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!