Майбутні кухарі долучилися до лав "Кулінарної Сотні Кіровоградщини"!

22.05.15, 18:00

У лавах помічників "Кулінарної Сотні Кіровоградщини" (КСК) поповнення. Знайомтеся - це колектив Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг! Саме ці шалені дівчатка зробили велику справу - перечистити і нашаткувати шість сіток лука!

- У нас складна ситуація із запасами цибулі на складі. Чистити, шинкувати та сушити її - малоприємне заняття, але купувати неможлвио, бо сушена цибуля коштує дуже дорого, - розповідає один із координаторів КСК Олена Коряк. За її словами, після знайомства із заступником директор ліцею Вікторією Алексєєвець (зустріч і знайомство відбулися під час кулінарного батлу у ресторані "Шинок") було виникла ідея залучити ліцеїстів до справи допомоги армії.

- І ці діти за один день видали такий обсяг почищеної цибулі, що ми були просто вражені. Як мені сказали: "плакали всі, але ми це зробили", - розповідає Олена Коряк. І дуже-дуже дякує директору Сніжко Л.А., а також викладачам і майстрам виробничого навчання - Шкуренко С.А., Клімочко І.М., Рибак Л.В., Коржавіна Є.В. Звісно, велика подяка - ліцеїстам груп К-9, К-15, К-17 за їх внесок у нашу спільну справу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!