Де покупатися в околицях Кропивницького?

30.06.20, 16:00

Надворі спека, тому думки багатьох людей, крім поточних справ, зайняті питанням, куди б поїхати покупатися, поплавати? Ми провели невелике опитування у мережі Інтернет, і отримали чимало порад від містян, якими і ділимося з вами (розташували бази за алфавітом):

Riverside

За словами відвідувачів, цей гарний пляж з пісочком розташований поблизу Обознівки. Тут є зручні павільйончики під вербами. Вхід у воду – з пірсу. Вода не завжди ідеально чиста, але наразі не має неприємного запаху і не цвіте. По ціні: або 100 грн. за вхід, або замовлення на 350 грн. з людини у тамтешньому кафе.

YekaterinovkaBeachResort

Тут великий пляж і так само велика парковка, є облаштовані туалети, павільйончики на компанію (в оренду) та інші розваги. Вхід на пляж: 50 грн. з людини (дітям безкоштовно). Біля води працює кафе, можна взяти напрокат мангали для того, щоб посмажити шашлик.

​YekaterinovkaBeachResort
​YekaterinovkaBeachResort

Дубки

База відпочинку «Дубки» розташована у селі Федорівка і пропонує сімейний відпочинок та відпочинок для компаній друзів і колег. Тут є альтанки на 6-12 осіб на березі річки (з дашком) в оренду, є менші альтанки, на 4-8 осіб – під кронами дерев. Є і великі альтанки – для корпоративів чи інших свят, - на 45-60 осіб. Можна взяти в оренду катамаран, є місце пограти у волейбол, а також мангали, на яких ви можете засмажити смаколики. Можна і порибалити, щоб було, що смажити.

Дубки
Дубки

Динамо
База відпочинку "Динамо Кропивницький" пропонує сімейний та корпоративний відпочинок на березі річки неподалік Кропивницького. Тут чистий пляж, є волейбольний майданчик та футбольне поле. На базі є дитячий майданчик, а дорослі можуть замовити собі їжу та напої, а також кальян.

Динамо
Динамо

Золотий Карась

База відпочинку і риболовлі «Золотий Карась» пропонує відвідувачам активний відпочинку, котеджі в оренду, а також лазню та купельний чан (мабуть, єдиний у нас поблизу міста). Тут є кухня на печі, можна організувати кемпінг та рибалку.!

Золотий карась
Золотий карась

Нагачок

База «На гачок» розташована поблизу Аджамки і приймає гостей більше семи років. Тут є три гостьових будиночки, біля кожного – альтанка і все необхідне для відпочинку. Вхід на пляж – безкоштовний, але можна взяти в оренду лежаки, катамаран. Тут можна пограти у настільний теніс, є волейбольний майданчик і тир, працює лазня, можна влаштувати риболовлю.

Нагачок
Нагачок

Новопавлівка

Пляж у районі Новопавлівки можна знайти, якщо поїхати з вулиці Жадова - по трасі у бік Рівного. Доїдете до вказівника «Кар'єр», повертаєте і спускаєтесь до дамби. Там можна знайти затишну місцину (краще - на протилежному березі), і купатися.

Ятрань

Кажуть, що мешканцям мікрорайонів «Попова – Жадова» зручніше за все і найближче їхати саме у дачний кооператив «Ятрань». Тут два безкоштовні пляжі на річці Сугоклея, є кафешки із їжею та напоями. Спідометр каже, що від Жадова до пляжа - 7 кілометрів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!