​«Фундація Течія» передала дитячій лікарні у Кропивницькому 10 інфузійних насосів для хіміотерапії

19.02.21, 10:00

Гематологічне відділення КНП «Обласна дитяча лікарня» міста Кропивницький отримало 10 інфузійних насосів вартістю 780 тис грн. Їх використовують під час хіміотерапевтичного лікування дітей. З допомогою нового обладнання близько 200 пацієнтів щороку зможуть отримувати необхідне лікування у правильних дозах.

Інфузійні насоси Infosomat Compact Plus компанії B. Braun придбали засновники «Фундації Течія» Олег Крот та Юрій Лазебніков. Обладнання є своєрідною автоматичною крапельницею, яка дозволяє забезпечити точне дозування препаратів протягом конкретного періоду часу.

Це особливо важливо під час хіміотерапії. За словами лікарів, інколи пацієнтам одночасно підключають 2-3 капельниці з різними препаратам. Інфузійний насос виключає можливість передозування, яке загрожує летальними наслідками.

«Ми були однією з перших лікарень у Кропивницькому, в якої ще 10 років тому з'явилися схожі системи. Але їх ресурс вичерпався і ми потребували нових. Через наше відділення щороку проходить близько 250 пацієнтів, 75% з них проходять хіміотерапевтичне лікування. Тобто 180-200 пацієнтів щороку будуть отримувати необхідне для них лікування через інфузійні насоси, які передала «Фундація Течія», – пояснює Наталія Капелюшна, завідувачка гематологічним відділенням КНП «Обласна дитяча лікарня» міста Кропивницький.

«Разом з фондом «Янгол життя», який допомагає нам у логістичних та організаційних питаннях, ми з Юрою Лазебніковим продовжуємо забезпечувати дитячу лікарню всім необхідним для боротьби з дитячим раком. Діти не повинні вмирати від онкології – це наша мета, до якої ми поступово йдемо уже третій рік», – розповідає Олег Крот, керуючий партнер холдингу TECHIIA та співзасновник «Фундації Течія».

Незабаром обладнання доукомплектують необхідними розхідними матеріалами вартістю понад 100 тис грн. Починаючи з 2018 року засновники «Фундації Течія» придбали для дитячої лікарні у Кропивницькому обладнання та медзасоби загальною вартістю 8 млн грн.

Інформаційні довідки: «Фундація Течія» – громадська організація, створена керуючими партнерами холдингу TECHIIA Олегом Кротом та Юрієм Лазебніковим. Засновники організації виділили три ключових напрямки діяльності: охорона здоров’я, розвиток STEM-освіти та адресна соціальна допомога. З моменту заснування Фундація реалізувала 15 благодійних проектів на суму понад 11 млн грн.

TECHIIA – міжнародна, диверсифікована холдингова компанія. Складна екосистема бізнесу дозволяє органічно зростати у багатьох технологічних напрямках: від кіберспорту і ІТ-продуктів, до ІТ-сервісу та венчурної студії, від продажу та дистрибуції кіберспортивного мерчу і аксесуарів до будівництва інфраструктурних об'єктів. Холдинг TECHIIA об’єднав понад 10 бізнесів та більш як 1000 експертів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!