​За пів року жителі Кіровоградщини витратили на нові авто 24 млн доларів

21.07.21, 16:00

Впродовж січня-червня у Кропивницькому та Кіровоградській області зареєстрували 825 нових автомобілів загальною вартістю 24 млн доларів.

Позашляховики і кросовери становили 76% від загальної кількості проданих авто в регіоні. Дизельними двигунами були обладнані 32% автомобілів. Середня ціна склала 29 000 доларів, якщо не враховувати вартості додаткового обладнання, – повідомляє прес-служба сайту з продажу автомобілів RST.ua.

Найпопулярнішим брендом було Renault. У регіоні з початку року придбали 180 таких автомобілів на суму 3 млн доларів. Кросовер ToyotaRAV4 став бестселером серед моделей і покрив 8% продажів. Крім нього часто купували RenaultDusterі RenaultLogan.

Загалом впродовж січня-червня в Україні зареєстрували 48 000 нових автомобілів на загальну вартість 1,5 млрд доларів. Це на 23% більше, ніж в аналогічний період минулого року. Серед усіх зареєстрованих в Україні авто були й автомобілі преміум-сегменту: 4 Rolls-RoyceCullinan; 1 Rolls-RoyceWraith; 1 Rolls-RoyceGhost; 9 BentleyContinentalGT; 5 Bentley Flying Spur та 1 AstonMartinDB11.

Нагадаємо, у травні у Кропивницькому та Кіровоградській області придбали 145 нових автомобілів на суму 4,3 млн доларів, найпопулярнішою маркою серед яких також було Renault. Серед моделей тоді найбільшу кількість продажів отримали RenaultDuster, NissanQashqaiта ToyotaLandCruiserPrado.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!