​Чи пов’язані Кози,Сир та Сирний Конкурс Континенту?

07.10.22, 14:48

Сироварня із Кіровоградщини братиме участь у конкурсі «World Cheest Awards». Це найбільший та найпрестижніший сирний конкурс континенту. Сири на участь до нього відправляються зі всього континенту.

Які сири представлятимуть Україну на цьому конкурсі обирає журі ProCheese – це українська спільнота, що об’єднує бізнеси та людей, які цікавляться сиром. Їх місією є формування сирної культури в Україні та створення екосистеми, що об’єднує тих, хто виготовляє, продає та купує сири. І саме команда ферми та сироварні «Лісова Коза» із Кіровоградщини отримала схвалення від журі.

«Наша команда дуже натхненна тим, що наші сири будуть представляти Україну на WCA, адже ми не просто варимо сири, а створюємо їх. Так, саме створюємо, бо людина народжена, щоб творити. Кожна голова сиру ТМ «Лісова Коза» — це Всесвіт, наповнений традиціями та цінностями й участь у WCA надає нам можливість познайомити з ними цілий Світ!», — ділиться Сергій Григір , власник ферми та сироварні.

У «Лісовій козі» для участі у найбільшому сирному конкурсі ЄС обрали два сира, обидва з козячого молока: напівтвердий Санглієр Чорноліський, а також твердий Форе Нуар. Сирний Конкурс Континенту відбудеться у перших числах листопада 2022 року у Великобританії.

Дізнатися більше про сири ТМ «Лісова Коза», замовити та купити можна за посиланнями - переходьте:

https://instagram.com/lisovakoza

https://www.facebook.com/lisovakoza



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!