​Нагальні питання молоді Кіровоградщини – почути, щоб допомогти!

27.10.22, 19:05

Сьогодні з моніторинговим візитом на Кіровоградщину завітали представники та представниці національного офісу Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Мета приїзду - дослідити нагальні проблеми молоді у Кіровоградський області.

В рамках візиту відбулась дружня зустріч гостей з молоддю, яка представляє різні навчальні заклади регіону та долучена до різноманітних проєктів програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з ЮНІСЕФ.

На зустрічі була розглянута низка питань, обумовлена гуманітарними викликами сучасності. Не оминули й тему психосоціальної підтримки молоді та підлітків. Дуже важливим та найбільш дискусійним було питання дистанційного навчання та безпечних процесів освіти офлайн. Як зазначила Нікі Абрішамян - голова освітної секції ЮНІСЕФ – «Саме на ці виклики орієнтовані нові програми ЮНІСЕФ в Україні і для них дуже цінно почути саме думки молоді, які активно розбудовують свої громади».

Зустріч відбулась в просторі Громадський Майданчик «Gogle87», де реалізується багато молодіжних ініціатив. Навіть дві повітряні тривого не змогли загасити полум’я молодіжних ідей, та бесіда була продовжена в укритті.

«Загалом ця зустріч багато векторів на вирішення загальних викликів та питань молоді. Ми сподіваємось, що молодь зі своїми ініціативами буде потужним рушієм змін у регіоні» - Лілія Любомудрова - спеціалістка з розвитку молоді та підлітків ЮНІСЕФ.

Захід втілювався у рамках програми «Підтримка молоді Кіровоградської області», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!