Кінопокази і тренінги у селах Новоукраїнської громади влаштувала молодь

01.02.23, 12:36

Громадська організація «В єднанні - сила!» у партнерстві із Новоукраїнським парламентом дітей та молоді організовує дозвілля для школярів і підлітків по селам громади. Цю ідею напрацювали молоді волонтери і волонтерки, які залучені до проекту “Побачимо?”, що його втілює парламент.

Ініціатива створення кіноклубу для дітей та молоді та мережування його в трьох населених пунктах громади була підтримана донором, тож Парламент дітей та молоді отримав для цього ноутбук LENOVO, екран на тринозі, а також портативний HD проектор.

“Мова не тільки про перегляд фільмів на суспільно важливі теми, але й про їх обговорення. У січні ми провели вісім зустрічей у кіноклубах та охопили понад 120 дітей”, - розповідає координаторка проекту Софія Мазур. За її словами, такі перегляди відбулися на території Захарівського, Воронівського та Мар‘янопільського старостинського округу, а також у місті Новоукраїнка.

Ці події включали не тільки кінопоказ для дітей, але й короткий тренінг на взаємодію та командну роботу. Діти в ігровій формі вчились вмінню чути один одного, співпрацювати та говорити компліменти.

Проєкт втілюється у рамках програми «Розвиток і підтримка молоді Кіровоградської області через молодіжні ініціативи та UPSHIFT», яку реалізує ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!