​“Простір дієвої молоді” створено у бібліотеці в Олександрії

22.02.23, 18:00

В рамках втілення Молодіжної Волонтерської програми «З любов’ю до дітей, з Перемогою в серці», Центральна міська бібліотека для дітей Олександрійської міської централізованої бібліотечної системи не тільки зібрала чудову і дієву молодіжну команду.

“Ми поставили на меті вирішити проблему щодо створення комфортних умов для проведення репетицій, підготовки до заходів та надання послуг молодими волонтерами ключовим аудиторіям в одному з приміщень бібліотеки. Для цього зробили косметичний ремонт зали та придбали меблі та обладнання”, - розповідає керівниця проекту “Волонтер Плюс”, директорка закладу Тетяна Троцюк.

У перші дні лютого волонтери провели косметичний ремонт у приміщенні майбутнього простору, закупили меблі та обладнання. Подивіться на фото, яким було приміщення, і яким воно стало. Нагадаємо, що молодіжна волонтерська команда на базі бібліотеки активно працює вже кілька місяців. Юнаки та дівчата проводять заняття, ведуть курси англійської мови, організовують для дітей та підлітків різноманітні заходи і вже охопили своєю діяльністю майже вісім сотень людей.

Проєкт “Простір дієвої молоді” створений в межах програми «Розвиток та підтримка молоді Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”, яку реалізовує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!