​«Як у кіно» з Сергієм Полуляхом

06.05.23, 12:00

Днями у відділі краєзнавства Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського відбулася презентація роману Сергія Полуляха «Як у кіно».

Про свій шлях у письменництво, про роботу в журналістиці, ідею створення та героїв книги «Як у кіно», про видавництво під час війни розповів Сергій Полулях під час презентації.

Події роману Сергія Полуляха відбуваються у нашому місті і охоплюють півстоліття. Зі слів автора, читач зможе на сторінках його твору побачити історичних персонажів - братів Ельворті, Троцького, Зінов’єва, Кропивницького. Проте не це є головним предметом зображення. Любов, яка перемагає все, любов, яку героям вдається зберегти попри війну - саме це є основною сюжетною лінією.

Захід згуртував письменників, журналістів, істориків, краєзнавців та всіх охочих містян. Під час зустрічі читачі мали змогу поспілкуватися з письменником, придбати книгу з автографом та зробити фото на згадку. Час пролетів непомітно, залишивши позитивні емоції та приємні спогади.

Хай буде в нашому житті, як у книзі Сергія Полуляха, Amor vincit omniaлюбов перемагає все.

Презентацію книги можна подивитися на бібліотечній сторінці в YouTube за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=zE446cfZ7iQ&t=45s



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!