Звітуємо про роботу Соціального ательє "КРОП-Стиль"

12.09.23, 12:00

Загальною метою проекту є забезпечення доступності вразливих категорій населення, зокрема з числа ВПО у м.Кропивницький якісними безоплатними послугами із ремонту одягу, а також створення умов для апсайклінгу одягу, котрий є у користуванні людьми, щоб покращити емоційно-психологічний стан беніфіціарів завдяки збереженню та відновленню пам’ятних для них речей.

"Волонтери і волонтерки соціального ательє «KROP Стиль» протягом другого місяця роботи, працюючи три дні на тиждень, надали 53 безоплатні послуги з ремонту одягу для людей з числа вразливих категорій та ВПО. Дехто з людей отримав по кілька послуг, оскільки потребував ремонту кількох речей одягу. Було визначено вичерпний перелік послуг, які надаються, з огляду на те, які вироби можуть ремонтувати придбані машинки і який рівень кваліфікації мають волонтери і волонтерки", - розповідає комунікаційниця проекту Вікторія Талашкевич.

Це вкорочення низу, завуження низу, заміна блискавки, штопка спідниць і штанів, вкорочення виробу, укорочення рукавів, перешив гудзиків на блузах, сукнях і футболках, а також дрібний ремонт кишень, заміна блискавки, зашивання дірок по швам у куртках і худі, і перешивка постільної білизни.

Також у серпні було складено графік проведення першої частини тренінгів по cost skills на вересень, визначено програми заходів, знайдено експертів, експерток та підрядника для надання цих послуг. План на вересень включив тренінг "Робота в команді, як ключова навичка soft skills", тренінг "Тайм менеджмент: ключ до успіху", тренінг "Емоційний інтелект, як структура професійної компетентності", тренінг "Комунікативні навички, як запорука успішного майбутнього" і тренінг "Якості лідера: що потрібно для успіху".

Соціальне ательє працює у рамках проекту, що його втілює ГО "Турбота" відповідно до Меморандуму про співпрацю із Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі - у рамках партнерської угоди між UNHCR Ukraine - Aгентство ООН у справах біженців в Україні та ГО "Десяте Квітня".

Адреса ательє: вулиця Гоголя, 79, перший поверх, м.Кропивницький. Графік роботи: Понеділок-вівторок-середа-четвер з 14:00 до 16:00. Прийом попередніх замовлень та запис до майстринь по телефону - +380952072742 (телефонуйте з 14:00 до 16:00, будь ласка)

Перелік соціальних послуг:

1. Спідниці та штани: вкорочення низу, завуження низу, заміна блискавки, штопка.

2. Блузи, сукні, футболки. вкорочення виробу, укорочення рукавів, перешив гудзиків.

3. Куртки-ветровки, худі - дрібний ремонт кишень, заміна блискавки, зашиваємо дірки по швам.

4. Перешиваємо постільну білизну.

ВИРОБИ ПРИЙМАЮТЬСЯ В ЧИСТОМУ ВИГЛЯДІ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!