​Дизайнерські сукні із вживаних речей показали у Кропивницькому

21.11.23, 18:00

Друге міське «Upcycling Fashion Show» відбулося з ініціативи Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі в обласній універсальній бібліотеці для шанувальників та шанувальниць моди і свідомого споживання.

Учні та учениці, які опановують професію «Кравець-закрійник», а також волонтери соціального ательє "KROP-СТИЛЬ" презентували публіці дизайнерські вироби, що були створені з вживаних речей. Ба більше, вони перетворилися у нові речі декору та сучасний одяг!

Спікером дискусій та майстер класів у підготовці до показу став відомий український дизайнер Олександр Працков. Саме він свого часу створив костюми для команди МАЙДАНС нашого міста, а ще є офіційним представником конкурсу краси КОРОЛЕВА УКРАЇНИ у Кропивницькому та керівником школи моделей РІМО.

Тож, зрозуміло, що під час показу відбувся показ від вихованців школи моделей RІМО з колекціями від магазину «Нєпосєда» - «Яскрава осінь»; дизайнерки Негреско Тетяни – «Сяйво Деніма» та «Вишивка і трансформація»; колекція від магазину «Доньки та Сини»; колекція від нового бренд одягу KisSe; колекція від магазину «Вікторія джинс».

А ще під час заходу відбувся показ зачісок від учнів та майстрів Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі «Beauty modern». Ще більше насолоди присутнім принесли виступи, які зробили Козачинський Олексій, Наталія Сухачова та Амелія Небесна.

“Висловлюємо слова подяки у підготовці та проведенні свята обласній універсальній науковій бібліотеці імені Д.І.Чижевського, а також проєкту «Творчі волонтери Кропивницького»”, - пише керівництво Кропивницького ліцею сфери послуг і торгівлі.

Даний захід є частиною проекту який втілює Ліцей спільно з громадською організацією "Турбота" в рамках партнерської угоди між Aгентством ООН у справах біженців в Україні та громадською організацією "Десяте Квітня".



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!