​Високі гості із місії ООН побували у Кропивницькому

26.09.24, 14:21

Днями Кропивницький приймав важливих гостей — представниць Управління верховного комісара з питань біженців ООН. Фахівчині цієї місії приїхали до нашого міста із Вінниці та Дніпра, оскільки наше місто раніше булоу підпорядкуванні Вінниці, а зараз переходить під юрисдикцію офісу, який діє у місті Дніпро. Але незмінним лишається прагнення і спроможність команди цієїМісії допомагати вимушено переміщеним родинам на території нашої області.

Зокрема, представниці УВКБ ООН завітали до соціальної перукарні, створеної у рамках проєкту "Краса та гідність", що його втілює громадська організація "Турбота" на підставі Меморандуму про партнерство із Кропивницьким професійним ліцеєм сфери послуг і торгівлі.

Соціальна перукарня є не просто місцем, де майстрині та учні і учениці Ліцею надають безкоштовні послуги зі стрижки, укладки, фарбування волосся соціально вразливим верствам населення. Це дієва платформа для підтримки вимушено-переміщених жінок, котрі нині проходять тут безкоштовний тримісячний курс перукарського мистецтва, знаходять нових знайомих, подруг, відновлюють надію на майбутнє та віру у власні сили.

“Ми пишаємося тим, що наш проєкт допомагає не лише відновлювати впевненість, але й розвивати професійні навички”, - каже директорка ліцею Людмила Снєжко.

Обмін досвідом та підтримка від місії УВКБ ООН дає всьому колективу Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі заслуженно пишатися своєю важливою соціальною місією!

“Разом ми продовжуємо працювати над тим, щоб кожна жінка, кожен чоловік чи дитина відчували себе гідно, незалежно від життєвих обставин”, - додає керівниця проєкту “Краса та гідність” Вікторія Алєксєєвець.

Нагадаємо, що соціальна перукарня надає мешканцям і мешканкам Кропивницького безкоштовні перукарські послуги. Діє перукарня за адресою вул. В.Панченка, 26 (перший поверх, до входу до будівлі є пологий пандус).

Якщо ви хочете відвідати соціальну перукарню, або передати цю інформацію тим, хто її потребує, будь ласка, телефонуйте для попереднього запису і довідок: 095 514 09 20.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!