Команда “The Diamonds” прагне підвищувати самооцінку молоді

21.03.24, 16:37

Десять молодіжних команд на Кіровоградщині пройшли у березні навчання в рамках програми UPSHIFT, організоване громадською організацією “Слов’янський культурний центр “Задзеркалля”, та отримали шанс втілити свої ідеї і вирішити соціальні проблеми за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини через німецький державний банк розвитку KfW. Одна з команд — це “The Diamonds” із міста Олександрія.

Команда складається із п’яти дівчаток-підлітків: Вероніки Шевчик, Владислави Місюри, Діани Чайки, Аріни Бондаренко та Марії Зарецької. Команда придумала для себе назву “The Diamonds”, бо діаманти вважаються гарними, міцними і навіть ідеальними.

“Наша мета — допомогти молоді розв'язати проблеми, котрі пов’язані з низьким рівнем самооцінки”, — розповідають дівчата. Адже низька самооцінка впливає на життя людини. Коренями проблеми є страх перед негативною реакцією суспільства, нездатність суспільства сприймати різні особистості, відмінні думки, а також , відсутність підтримки з боку близьких людей і булінг.

Під час формулювання проблеми, команда опитала близько ста людей віком від 13 до 18 років, котрі мешкають в Олександрії, запитуючи їх про рівень їх самооцінки.

“Ми ставимо перед собою виклик, як допомогти підліткам стати більш впевненими в собі, самореалізуватися, розкрити свій потенціал. І на основі цього виклику ми створили концепцію медіа простору, де будемо проводити презентації, а також майстер-класи з фото та відео”, — планує команда “The Diamonds”.

Команда планує співпрацювати з різними фотографами та відеографами , а заходи буде проводити у приміщенні Центру дитячо-юнацької творчості в Олександрії. Діти і молодь, хто прагне займатися фотографією, зможуть приходити, навчатися і практикуватися, а інші – зможуть спробувати себе в якості моделей.“Вже незабаром ми створимо в Інстаграмі свою сторінку та будемо анонсувати наші заходи, а також будемо піднімати дискусію про такі важливі соціальні проблеми, як протидія булінгу і насиллю”, - розповідають дівчата.

Слідкуйте за діяльністю команди “The Diamonds” протягом наступних трьох місяців в Олександрії, приєднуйтесь, допомагайте підвищувати самооцінку молоді.

Більше дізнатися про цю та інші команди, які беруть участь у програмі UPSHIFT можна на сайті https://upshiftukraine.org/, а також в Інстаграмі https://www.instagram.com/ngozadzerkallya/



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!