​Літо без турбот: правила безпеки

19.06.24, 12:00

Друзі та подруги, раді поділитися результатами чергового засідання Батьківського клубу у бібліотеці Чижевського, під час якого батьки та діти поспілкувались з офіцерами і офіцерками Патрульної поліції Кіровоградської області на тему «Літо без турбот: правила безпеки».

На заході мами, тата та діти обговорили основні правила поведінки на вулиці під час літніх канікул, дізнались, як діяти в надзвичайних ситуаціях, коли дитина залишається сама вдома. Наголосили на важливості дотримання правил дорожнього руху, особливо для дітей на велосипедах, електросамокатах, моноколесах та пенні бордах.

Виділили також способи уникнення небезпечних ситуацій на воді та під час відпочинку в лісі.

Офіцери та офіцерки, зокрема пані Ольга Варіченко поділилися практичними порадами та провели інтерактивні заняття, що допомогли закріпити отримані знання. Адже підвищення обізнаності та навчання правильним діям допомагають запобігти багатьом небезпечним ситуаціям.

Дякуємо всім учасникам та учасницям за активну участь та Патрульній поліції - за корисну інформацію. Нехай ваше літо буде безпечним та приємним!


Захід відбувся у рамках програми Дитячого фонду ООН UNICEF «Комплексна підтримка місцевих та регіональних органів влади у наданні інтегрованого пакету соціальних послуг та пільг у Кіровоградській та Полтавській областях та м. Кривий Ріг».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!