Читайте українське у мобільній бібліотеці та вигравайте планшет

19.08.13, 8:30

Київстар розпочинає акцію «Читай Українське» для абонентів, що користуються послугами мобільної бібліотеки. За умовами акції читачі української літератури можуть виграти планшетний комп’ютер PocketBook SurfPad 2.


З 16 серпня по 30 серпня 2013 року усі читачі мобільної бібліотеки «Київстар», та шанувальники української літератури можуть взяти участь у акції «Читай Українське» та виграти сучасний планшетний комп’ютер PocketBook SurfPad 2 з мультисенсорним 7'' IPS екраном, двоядерним процесором, Android™ 4.1 та величезною кількістю встановлених додатків і сервісів.

Щоб взяти участь у акції, потрібно розпочати читання в мобільній бібліотеці «Київстар» будь-якої книжки наступних видавництв: «А-ба-ба-га-ла-ма-га», «Навчальна книга — Богдан», «Електрокнига», «Видавництво Жупанського», «Кальварія», «К.І.С», «Нора-Друк», «Мультімедійне видавництво Стрельбицького», «Фоліо», «Школа», «Meridian Czernowitz», «Obreey Classics», а також книжок таких авторів, як Кокотюха Андрій Анатолійович, Забужко Оксана Стефанівна або Санченко Антон Віталійович.

Акція триває до 30 серпня 2013 року. Переможець визначається серед читачів випадковим чином 2 вересня 2013 року.

Мобільна бібліотека «Київстар» доступна скрізь в Україні, 24 години на добу. Ресурс дозволяє читати книги онлайн у браузері мобільного телефону без завантаження контенту та тарифікації інтернет трафіку. Абоненти можуть читати цифрові книги як зі смартфону, так і зі звичайного мобільного телефону, який підтримує GPRS, та на якому встановлено інтернет-браузер. Вартість послуги складає 2,8 гривні на тиждень незалежно від обсягу прочитаних книжок. При першому підключенні послуги протягом перших 7 днів вона надається безкоштовно.

Підключити послугу «Магазин розумного контенту» можна у кілька способів: 1) відправити SMSіз будь-яким текстом окрім слів «стоп» чи «stop» у будь-якому регістрі на номер 2665; 2) активувати послугу за посиланням http://mobile.smart.kyivstar.ua/account, натиснувши кнопку «Підписатись на електронні книжки».

У випадку активації послуги з мобільного телефону, що використовує мобільний Інтернет від «Київстар», реєстрація у послузі не потрібна. У випадку активації послуги у інший спосіб (зі стаціонарного ПК або з мобільного телефону черезWi-Fi) —новому користувачеві необхідно зареєструватись за посиланням http://mobile.smart.kyivstar.ua/register. Зареєстровані користувачі, що не активували платну підписку, можуть безкоштовно та без обмежень читати книжки з розділу http://mobile.smart.kyivstar.ua/free (з мобільного телефону) або http://smart.kyivstar.ua/books/free (зі стаціонарного ПК або телевізора). Детально про умови акції можна дізнатись за посиланням:http://smart.kyivstar.ua/news/surf.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!