Краплинка уваги і турботи - вихованці дитсадка «Краплинка» отримали подарунки!

26.10.13, 11:00
Дитсадок Краплинка
Дитсадок Краплинка

Краплинка уваги і турботи - вихованці кіровоградського дитсадка «Краплинка» отримали подарунки від обласної влади та народного депутата України Віктора Вікторовича Януковича. На "Свято осені" заступник голови облдержадміністрації Ярослав Арсірій завітав до спеціального дошкільного навчального закладу №46 «Краплинка», в якому виховують діток із вадами зору, не з порожніми руками.

-   Коли вперше потрапив у цей садок, я був вражений тією атмосферою, що тут панує, і переконався, що вихователі не просто вболівають за те, в яких умовах виховуються діти, а й роблять все можливе, щоб ці умови покращити. Тому, звісно, такі прагнення не можуть залишитися без підтримки. І ми таку підтримку вчергове отримали від народного депутата України Віктора Вікторовича Януковича, який є куратором міста Кіровограда, - зазначив заступник голови ОДА.

У "Краплинки", здійснилися давні мрії, дитсадок отримав від обласної влади за підтримки народного депутата України Віктора Вікторовича Януковича, два рідкокристалічних комп’ютерних монітори для лікувальної роботи з дітьми, а для ігрових майданчиків - нове ігрове обладнання.

Дитсадок Краплинка
Дитсадок Краплинка
Керівник спеціального дошкільного закладу «Краплинка» Лілія Сорока подякувала заступнику очільника області за таку необхідну допомогу, турботу і підтримку закладу. А діти підготували гостям і батькам святкову музичну програму.  Щасливі посмішки маленьких краплинок стали найкращим подарунком для дорослих на осінньому святі!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!