Клуб "Імідж "грає і перемагає!

11.11.13, 13:12

У наш час, коли проблема комп’ютерної залежності підростаючого покоління  набуває сер’йозних загроз,  різноманітні ігри, що сприяють взаємодії дітей та їх змістовному дозвіллю, можуть бути якщо не альтернативою, то прикладом  іншої ігрової діяльності. Тому  фахівці, педагоги, які небайдужі до майбутнього своїх вихованців, активно  вивчають  сучасні ігрові форми та навчають дітей , зацікавлених у цьому виді позаурочної діяльності , майстерності ігротехніків.

Саме обміну досвідом, знайомству з сучасними вимогами до ігрових програм для дітей різного віку , і  головне , виявленню кращих команд ігротехніків  країни, був  присвячений 3 Всеукраїнський фестиваль ігрових програм «Адреса дитинства –гра» , який відбувся на початку листопада у Запоріжжі.

25 команд з 11 міст України представляли 34 ігрові програми . Цікавими були виступи  ігротехніків з міст Вінниці , Севастополю, Полтави, Чернігова, Запоріжжя. Кіровоградську область на конкурсі представляли ігротехніки народного шоу – театру молодіжного клубу «Імідж» Кіровоградського обласного ЦДЮТу ( кер.Н. Долгополова).  Партнером команди виступив міський центр зайнятості (Директор А. Поліщук ), який надав призи для  переможців конкурсів.

Іміджисти  представили пізнавальну ігрову програму для старшокласників «Відкрий в собі себе» присвячену проблемі вибору професії.  Журі фестивалю відмітило актуальність програми  та високий рівень виконавської майстерності юних ігротехніків у складі Єгора Стогодюка, Оксани Бедзай, Аліни Шевченко, Олександри Кравцової та Наталії Мороз.

Крім загальної програми 4  члени команди виступили також у індивідуальних змаганнях , де представляли ігри зі сцени та рухливі  ігри на майданчику. За підсумками конкурсної програми в індивідуальних змаганнях Аліна Шевченко виборола 2 місце , Олександра Кравцова 3 , Аліна Шевченко та Оксана Бедзай отримали дипломи та  кубки  «Зірка фестивалю» .В  конкурсі ігрових програм команда  «Іміджу»  виборола звання «лауреату» фестивалю і була запрошена оргкомітетом  до  м  .Києва 28 -29 березня, де відбудеться Всеукраїнське свято Гри.

Крім  участі у конкурсі діти та  педагоги  брали участь у майстер – класах, дозвілєвих  заходах. Для них була організована екскурсія містом та на о.Хортиця. Гідний  виступ учасників  команди – це їхній подарунок клубу на честь його 25ї - річниці , яку іміджисти готуються святкувати 15 березня у обласній філармонії.

текст - Н.К.Долгополова – завідувач  методичним відділолом  ЦДЮТу ,керівник молодіжного клубу «Імідж»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!