Проект «Мистецькі вихідні» продовжує укріплювати позиції.

18.11.13, 11:31

 15 листопада о 19.00 у «Churchill’sPub & Grille»зібралися справжні шанувальники кіровоградського року, які прийшли на концерт неймовірно талановитих та дратвових музикантів «MalinkinProject»та «TheSoundAge» .

MalinkinProject – сольний проект досить відомого в місті музиканта, екс-учасника гурту «Sokolovsky», Ігора Гусака. Цього вечора він порадував гостей пабу кількома власними каверами, а також не менш цікавими авторськими піснями. 

Слід за Ігорем на сцену вийшов рок-колектив «TheSoundAge», відомий кіровоградцям як переможець фестивалю «Студреспубліка», а також безліччю виступів на різних майданчиках міста. Хіти Сергія Бабкіна, «Бі-2», «Фруктового кефіру» та «DepecheMode» зазвучали зовсім по-новому у виконанні цієї групи, а власні пісні дали привід глядачам задуматися про те, що колектив має велике майбутнє!

Енергетика музикантів змітала усе на своєму шляху, і техніка не стала виключенням. Та це лише додало якоїсь особливої нотки сімейності цьому шаленому вечору.

Колективи висловлюють подяку партнерам: Churchill’sPub & Grile, StuffShop та Кіровоградському обласному «Інформаційно-ресурсному центру».

Запрошуємо всіх, хто ще не дійшов зі своїми ідеями(нехай навіть божевільними) до Інформаційно-ресурсного центру: м.Кіровоград, вул. Дзержинського 53-а, 050 – 205 – 78 – 86

Фото Юлії Плиндик





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!