Відбувся четвертий етап Кубку міста з «Що? Де? Коли?» серед школярів та молоді

18.11.13, 13:00

 Вчора, у неділю, 17 листопада, в приміщенні ОЦДЮТ пройшов четвертий етап Кубку міста з «Що? Де? Коли?» серед школярів та молоді. Ведучим та редактором турніру виступив керівник молодіжного клубу при ОЦДЮТ - Валерій Кизименко. Всього на гру зареєструвалося 14 команд. Грали, як завжди, 45 запитань, по 15 у кожному турі.

Всі питання змагання були специфічними, а саме бліцами та дуплетами. Це було так зване тренування перед обласними змаганнями на брейн. Отже, треба було в максимально короткі сроки відповідати на велику кількість питань, в середньому на відповідь виходило 20 секунд.

Щодо самого змагання, то турнір видався досить складним для всіх, навіть для молодіжних та дорослих команд. В першому турі найкращими була команда «ВДВ», яка зуміла набрати цілих 11 відповідей, цей результат став майже вдвічі більшим ніж у будь-якої команди. Серед молодших «Brainstorm» був кращим. Серед молодіжних команд найкращою була команда «Песец», серед старших - «17 мгновений Песца», але в них сьогодні не було конкурентів у заліку.

Другий та третій тур пройшли в рівній боротьбі, ніхто не виривався вперед, цьому сприяли питання. Командам досить часто не вистачало однієї відповіді для того, щоб взяти ігрове очко, але саме такі турніри і вчать грати на витривалість і максимальну концентрацію. 

До кінця змагання інтриги не сталося - всі команди, які були лідерами після першого туру, залишилися на своїх місцях. «ВДВ» перші серед старших школярів, «Brainstorm» - серед молодших, «Песец» виграв у молодіжному заліку, а «17 мгновений Песца» в "дуже запеклій боротьбі" вибороли собі перше місце :)

Джерело статті Фото - Олександр Тарасенко  



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!