Кіровоградці розробили монографію із місцевого розвитку

20.12.13, 11:00

Фахівці Інституту соціокультурного менеджменту стали співавторами монографії із місцевого розвитку орієнтованого на громаду. Нещодавно вийшов з друку перший том колективноїмонографії «Місцевий розвиток за участі громади» - «Теоретичні основи сталого місцевого розвитку, орієнтованого на громаду», видано ТОВ «ВТД «Університетська книга», м. Суми.

У монографії викладено теоретичні та методологічні засади мотивації сталого розвитку, орієнтованого на громаду. Вона рекомендована для фахівців з управління соціально-економічним розвитком, державних службовців, представників органів місцевого самоврядування, громадських діячів, викладачів, аспірантів, студентів економічних, управлінських та соціально-гуманітарних спеціальностей.Перший розділ «Концептуальні засади розвитку громади»було підготовлено фахівцями Інституту соціокультурного менеджменту, м. Кіровоград - Азаровою Т.В. та Абрамовим Л.К.

Підготовку та видання матеріалів монографії здійснено за підтримки проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду - ІІ", який фінансується Європейським Союзом та спів фінансується і впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні. Думки, висновки та пропозиції, які містяться у цих матеріалах, належать авторам і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи ПРООН.

Інститут соціокультурного менеджменту,
а/с 4/30, м. Кіровоград, 25006, Україна
тел. +38 (0522) 27-10-95,
www.lacenter.org.ua та www.lac.org.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!