Молодіжний Бал: Повернення до традицій

18.02.14, 15:30
фото - Олена Карпенко
фото - Олена Карпенко

Минулого тижня у холі кіровоградської обласної філармонії пройшов Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал. Давно Кіровоград не бачив такої кількості красивої та елегантної молоді, зібраної в один час і в одному місці. Молодіжний бал став приємним випробуванням для сильної половини і втіленням дитячих мрій для слабкої. Класичні костюми, метелики, шикарні вечірні сукні та, звичайно ж, його величність Віденський Вальс.


Зазвичай кажуть, що перша чарка колом. Та організатори Балу, - «Інформаційно-ресурсний центр» та Молодіжна рада при виконавчому комітеті Кіровоградської міськради, - зробили усе можливе, аби цей вечір запам’ятався гостям надовго. До свята приєдналися та створили неймовірно романтичну атмосферу вихованці та викладачі Кіровоградської дитячої музичної школи №2 ім. Ю. Мейтуса та Кіровоградського  музичного училища. Народний хореографічний ансамбль «Конвалія» настільки зачарував усіх присутніх своїми танцювальними па, що вже за декілька хвилин після їх виступу майже вся зала стояла у вихідний позиціях на майстер-класі.

Гості, які прийшли на Бал без пари, отримали шанс знайти свою половинку – переможці конкурсу отримали у подарунок вечерю від партнерів заходу, Rasputin Club. Крім того, усі учасники балу взяли участь у розіграші брендованої продукції «Кіровоград – рухайся зі смаком!». 

За звання короля та королеви балу змагалися п’ять пар. Це почесне звання та романтичну вечерю від партнеру заходу – ресторану Primo Violino отримала пара, яка найкраще станцювала тур вальсу.  Також, ведучі провели аукціон, зібрані кошти від якого буде перераховано на рахунок благодійної акції «Разом заради добра». Але все ж найбільш яскравим моментом вечору став сюрприз від організаторів та усіх чоловіків: поки дам розважали своїм феєричним виступом група підтримки «Єлисавет-баскет» «Три з половиною», чоловіки зникли на мить і з’явилися з неймовірно гарними трояндами, які вручили кожній дівчині в залі та станцювали тур вальсу.  

Організатори вдячні за вишуканий декор бальної зали ландшафтній майстерні «Пан Тюльпан» та рекламному агентству «Антураж-А», а також за всебічну підтримку та сприяння Департаменту культури та туризму облдержадміністрації, Відділу молодіжної політики управління молоді та спорту облдержадміністрації, а також Відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради.

автор фото - Олена Карпенко




  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал - "Конвалія"
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал - Ірина Жарова та Кирило Мельник
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал - "Конвалія"
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал - "Конвалія"
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал - Ірина Жарова та Кирило Мельник
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал - "Конвалія"
  • Перший Єлисаветградський Молодіжний Бал

Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!