Кіровоградські легкоатлети - серед переможців чемпіонату України

24.02.14, 12:57

Вибороти право виступити на чемпіонаті світу в приміщенні, встановити особистий рекорд, набратися досвіду, здобути першу медаль національної першості в кар’єрі… На чемпіонаті України в приміщенні та молодіжному чемпіонаті в Сумах(18-22 лютого) кожен із 500спортсменів виконував свої завдання, пишучи тим самим захопливий спортивний сценарій.

Від Кіровоградської області в змаганнях брали участь 15 атлетів від ДЮСШ «СПАРТАК-2002», Маловисківського відділення ДЮСШ «СПАРТАК-2002», КЗ ОСДЮШОР-2, ОШВСМ, ОКДЮСШ «КОЛОС», Олександрівська ДЮСШ, ДЮСШ-2. 
Чемпіоном України серед молоді став вихованець ОКДЮСШ «КОЛОС», майстер спорту Олександр Шелест (директор Юрій Махно, тренер Павло Армашов). Сашко переміг своїх одноліток в бігу на 1500м.  Срібним призером в стрибках у висоту серед молоді став майстер спорту Дмитро Яковенко (КЗ ОСДЮШОР-2, директор Віталій Винокуров, тренер Геннадій Здітовецький).

До кращих спортивних змагань слід віднести виступ майстра спорту Віталія Пархоменка з ОШВСМ (тренер В’ячеслав Нищеменко), який посів 11 місце серед дорослих з бігу на 60м. 
На дистації 800м відзначились вихованці ДЮСШ «СПАРТАК-2002» Віктор Сенчишин та Дмитро Кучеренко (тренери Ігор та Олександр Шостак, Віктор Лизень). Віктор посів 7місце, а Дмитро 11 місце відповідно. 

З бігу на 400м серед молоді 12 місце посіла вихованка КЗ ОСДЮШОР-2 Марія Паладій (тренери Володимир та Наталія Абраменко).  Кіровоградська малочисельна збірна посіла з 27 команд змагань19 місце серед дорослих та 14 місце серед молоді. Зимовий період завершується. Як підсумок - кіровоградські легкоатлети здобули 10 медалей різного ґатунку на Чемпіонатах України в приміщенні серед юнаків, юніорів, молоді та дорослих.


автор - Ігор Шостак, прес-центр ФЛАКО



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!