Малі кіровоградці вчилися готувати піццу власноруч

24.03.14, 8:29

У неділю  у ресторані "Шинок" пройшов перший із серії кулінарних дитячих майстер-класів, що їх проводить у Кіровограді креативна група "Jane&Vika Creative Group". Місце для майстер-класів (учасники - дітки віком від 5 до 15 років) обране не випадково - у "Шинку" смачно готують і гостинно приймають.

Півтора десятки хлопчиків і дівчаток готували власноруч піццу - місили тісто, посипали його різними начинками, спілкувалися одне з одним, а далі - чекали, доки піцца пеклася і пили смачний узвар та дивилися мультики. Всі залишилися дуже задоволені - і малюки, які відчули себе такими дорослими і відповідальними, і їхні мами, які скуштували спечену доньками і синами піццу.


Отже, яко ви хоче навчити своїх діток куховарити, то ласкаво просимо до ресторану "Шинок", що по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район Пацаєва, зупинка біля магазину "Старт" - через дорогу від "Великої кишені"). Шеф-кухар ресторану проводитиме майстер-класи щонеділі, і кожного разу малеча зможе власноруч приготувати ту чи іншу страву - піццу, варенички, десерти, бутерброди.


Увага! Кількість місць обмежена, тож телефонуйте, щоб записатися заздалегідь: 066-328-40-48 (Жанна) та 068-910-43-40 (Вікторія). 




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!