Юні кіровоградці сьогодні у "Шинку" роблять.... Бургери!
У кіровоградському ресторані "Шинок" продовжуються дитячі кулінарні майстер-класи - тиждень тому діти робили піццу, минулого тижня із задоволенням ліпили варенички, а сьогодні роблять бургери.
Дивіться самі, що вийшло у результаті! А якщо ви хочете навчити вашу дитину куховарити, то ласкаво просимо до ресторану "Шинок", що по вулиці Маршала Конєва, 5-а (район Пацаєва, зупинка біля магазину "Старт").
Наступної неділі - 13-го квітня, - шеф-кухар ресторану проведе майстер-клас із виготовлення десерту (початок - об 11.00, вартість участі для дитини - 50 гривень, це півтори-дві години часу, усі продукти та керівництво процесом, а ще сік чи узвар).
Увага! Кількість місць обмежена, тож телефонуйте, щоб записатися заздалегідь до креативної групи "Jane&Vika Creative Group": 066-328-40-48 (Жанна) та 068-910-43-40 (Вікторія).
Комментарии
Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!Что мне даст регистрация?