​У Кіровограді відкриється «Паспортний Сервіс»

15.05.14, 11:30

Незабаром у Кіровограді відкриється Центр комфортного обслуговуваннянаселення «Паспортний Сервіс» Кіровоградської філії ДП «Документ».

Тут жителі міста та області матимуть можливість протягом кількох хвилин, не виходячи з приміщення Центру, по-європейському оперативно і комфортно отримати будь-які паспортно-візові послуги. Такі Центри вже відкриті у восьми містах України: Києві, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному, Житомирі, Сумах, Львові та Хмельницькому.

Відкриття Центру дозволить без черг, на високому рівні та за мінімальні тарифи оформити закордонний паспорт, проїзний документ дитини за виїзду за кордон, внести інформацію про дітей у паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

У Центрі також можна буде отримати додаткові посередницькі послуги попроставленнюапостиля – спеціального штампу, який засвідчує дійсність підпису, освіти особи чи печатки, і зробити українські документи чинними в усіх країнах-учасницях Гаазької конвенції. Це означає, що кіровоградцям більше не доведеться звертатись у кілька міністерств, аби засвідчити документи для подальшого використання за кордоном, а достатньо принести їх у Паспортний Сервіс і забрати у визначений термін.

Додатково Паспортний Сервіс надаватиме послуги з оформлення Віз (туризм, службові поїздки, культурний обмін, навчання, робота за кордоном) та організації турів.

Клієнтам Центру обслуговуваннягромадян ДП "Паспортнийсервіс" не потрібносамостійнозаповнюватибудь-якідокументи: фахівціЦентру все зроблятьсамостійноі в найкоротшітерміни.

Отримати терміновий закордонний паспорт тут можна буде за 10 днів, простий закордонний паспорт – за 30, а послугаоформленняпроїзного документу дитинидля виїзду за кордон становить 4-5 днів, 2 тижніабомісяць. Якщодокументиготові, клієнтівсповістять по телефону або надішлютьSMS-повідомлення. Відповіді на всі питання про послуги «Паспортного сервісу» вже можна отримати в call-центрі за телефоном 0-800-301-200. У межах України всі дзвінки та консультації зі стаціонарних телефонів безкоштовні.


На даний час проводиться підготовка приміщення Паспортного Сервісу за адресою: вулиця Мєдведєва, 1 а (Бізнес-центр «Червона Зірка»).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!