Два джипи і чимало спорядження - для нашого спецназу

31.08.14, 18:00

Минулий тиждень був і важким, і важливим для кіровоградських волонтерів, що збирають кошти на чолі із Олексієм Тітовим. Адже, завдяки тісній взаємодії із військовими та підтримці кіровоградців вдалося знайти, придбати і доставити у Кіровоград ще два джипи. Це не машини, а звірі дикі і неприборкані, але, загалом, такі ж сильні і цілеспрямовані, як і наші підшефні військові із полку спеціального призначення.

Поїздка за джипами була цікава, адже продавці машин, які дізнавшись, що авто потрібні для АТО, відразу зменшували ціну, вели обідати і гарантували на майбутнє будь-яке сприяння. Та й співробітники високоповажної ДАІ протягом усього шляху прямування мовчки проводжали поглядом машини, не роблячи жодних намірів зупинити автомобілі. Та й охоронці на стоянці у Кіровограді відмовилися брати гроші і сказали, що будь-яка машина для АТО може хоч і жити на стоянці, з неї копійки ніхто не візьме. Ось така солідарність – і два джипи у результаті для кіровоградської розвідки!

До речі, а що ви знаєте про розвідку? Якщо ви не з третього полку спеціального призначення, то, мабуть, нічого. Наші, цивільні поняття, це нуль чи й менше того. Наприклад, темної безмісячної, ночі, коли навкруги непроглядна пітьма, вони тінню, не видаючи жодного звуку, як кажани проникають у такі місця, про які нам з вами навіть страшно подумати І жоден листок, жодна галузка не ворухнеться під їх ногою. Але, вони – Боги всемогутні, а от техніка – ні. І спалах від пострілу негайно видасть навіть відмінно замасковану позицію. Тут на допомогу фахівцям приходить полум'ягасник. Це така штука, яка розсіює гази від постріл і за рахунок цього спалах від пострілу не тільки не засліплює самого стрільця, але і допомагає приховати його позицію від ворога. Зберегти життя. Ось такий лікнеп. Подивіться на фото, як вони виглядають. Знайте, що це ви, кіровоградці, своїми грошима, щодня працюєте на збереження наших бійців. Ви – їхні янголи-охоронці! А вони –наші, пише Оксана Червоная у групі «Армія SOS Кіровоград»



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!