​Знову кіровоградці відправилися у зону АТО…

12.11.14, 18:00

Працівники ДАІ Кіровоградщини не залишаються осторонь подій у зоні проведення АТО. 10 листопада на схід України у повному бойовому екіпіруванні вирушили 5 екіпажів ДАІ, до складу яких увійшли 15 працівників різних підрозділів Державтоінспекції області.

Безпосередньо у зоні проведення АТО вони забезпечуватимуть громадський порядок. Обов’язки молодих людей не зміняться – стежитимуть за безпекою руху. Спеціальний інструктаж перед від’їздом провів т.в.о. начальника управління ДАІ області підполковник міліції Олег Тарасенко. Він побажав колегам з честю та гідністю виконати поставлені завдання та повернутися додому живими та здоровими.

Цього ж дня до працівників ДАІ у гості завітали представники відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями в Україні, Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви. Представники духовенства благословили кіровоградських правоохоронців від імені владики Іоасафа, архієпископа Кіровоградського та Новомиргородського. Побажали їм щасливого повернення.

Після церемонії освячення, після дружніх рукостискань від керівництва та колег, близьких та рідних, працівники ДАІ вирушили до місця призначення. Нагадаємо, що це уже четверта ротація працівників Державтоінспекції



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!