Діячі культури дізналися про нові банківські технології

21.02.15, 10:00

Кіровоградські банкіри провели "День ПриватБанку” у колективі відділу культури міської ради. Під час зустрічі приватівці познайомили діячів культури та мистецтв з програмами лояльності та спеціальними пропозиціями для власників карток ПриватБанку. Аби стати ближчими до своїх клієнтів, ознайомлювати їх з найновішими пропозиціями, акціями, технологічними новинками, спеціалісти ПриватБанку постійно проводять зустрічі з колективами підприємств всіх форм власності.

“Для підприємств, які з нами співпрацюють або мають бажання співпрацювати, розроблемна спеціальна программа “День ПриватБанку на підприємстві”, - розповідає Олена Корж, керівник напрямку зарплатних проектів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Відповідно до цієї програми для співробітників підприємства, на якому вона проводиться, розроблені спеціальні акції. А це і “Мобільна гривня” і “Вигідна покупка” і “Оформи карту “Універсальна” - отримай бонус”. Підприємствам, які мають бажання стати клієнтами ПриватБанку, вже не потрібно приходити до відділень, ПриватБанк приходить до них сам. Співробітники ПриватБанку, озброєні планшетами, оформляють банківські карти безпосередньо на підприємствах.

Сьогодні керівники підприємств різних форм власності обласного центру впевнено роблять вибір на користь ПриватБанку, оскільки банк пропонує зарахування коштів на зарплатні карти працівників в режимі онлайн, тобто кошти зараховуються на карту протягом 30 хвилин. Працівники отримують свої гроші вчасно і швидко, без будь-яких затримок. Тільки ПриватБанк пропонує безкоштовну послугу – авансове зарахування. До того ж зарплатний проект від ПриватБанку – це не лише гнучкі тарифи і онлайн-допомога бухгалтеру, але й соціальний пакет для працівників підприємства. Із зарплатною картою клієнт отримує: карту «Універсальну», підключення до інтернет-банку Приват24 - для дистанційного банківського обслуговування, регулярні платежі, платіж за безкоштовним телефоном 3700, SMS-банкінг, SMS-банкінг для смартфонів, екстрені гроші, можливість заробити з допомогою «Бонус Плюс», отримати безвідсотковий кредит на покупки за допомогою “Оплати частинами”, оформлення додаткових карток для себе та членів родини.

Для клієнтів, які користуються картою «Універсальна», банк надає ряд універсальних можливостей — від встановлення кредитного ліміту з пільговим періодом 55 днів (якщо Ви погашаєте кредит до 55 днів, банк не нараховує Вам ні відсотків, ні комісій). Карта надає можливість отримувати не тільки бонуси та 10% нарахувань на остаток власних коштів, але й підключити інтернет-банк Приват24, з яким можливий цілодобовий доступ до ваших рахунків з домашнього комп’ютера, планшета або смартфона, чи перекласти всі свої платежі на плечі банку, замовивши послугу “Регулярні платежі”, унікальною послугою є зняття коштів без карти. Якщо Ви забули або зламали карту – завжди можна отримати гроші в банкоматі”.

ПриватБанк пропонує своїм клієнтам скористатись Програмою лояльності «Бонус Плюс» (сплата картками ПриватБанку в магазинах приносить до 20% бонусів від суми покупки), Сервісом “Оплата частинами” (розстрочка без комісій і переплат до 24 місяців), послугою накопичення “Копилка” (можна легко та непомітно накопичити пристойну суму), послугою “Регулярний платіж” (Банк самостійно оплачує комунальні послуги), послугою дистанційного обслуговування (економія часу та грошей при користуванні мобільними додатками ПриватБанку).

“В Кіровоградській області ми провели майже 250 зустічей з колективами різних підприємств та закладів, це і військові частини, підрозділи МНС та УМВС, медичні заклади, школи, ВУЗи, приватні підприємства тощо. І це лише початок, - розповідає Олена Корж, - ми плануємо до кінця року провести більше 200 зустрічей з колективами підприємств, які обслуговуються в ПриватБанку, і запропонувати співробітникам спеціальні акції, нові послуги та навчити їх економити час і гроші, користуючись послугами дистанційного обслуговування. Звичайно ми завжди чекаємо на запрошення і готові прийти в кожен колектив”. Лише з початку нинішнього року, після проведення “Дня ПриватБанку” майже 250 співробітників підприємств прийняли участь в акціях, 400 кіровоградців відкрили картки для отримання заробітної плати, 130 співробітників підприємств отримали картки Gold, більше 1 000 клієнтів почали накопичувати кошти, скориставшись послугою “Копилка” і 500 клієнтів довірили сплату своїх комунальних послуг дистанційно, підключившись до послуги “Регулярнийо платіж”.

У Кіровоградській області 1 600 підприємств (понад 78 000 клієнтів) отримують заробітну плату через картки ПриватБанку у 170 банкоматах. В області функціонують 300 терміналів самообслуговування, 64 відділення, 49 з яких працюють і в суботу для зручності своїх клієнтів. Сім відділеннь працюють цілодобово, без вихідних та перерв, отримати всі банківські послуги можна за допомогою терміналів самообслуговування та банкоматів за адресами: у м.Кіровограді - по вул. Преображенській,26/70 (приміщення регіонального управління) та вул.Преображенській,2 (що на площі Б.Хмельницького); вул.В.Перспективна,8 (біля агенції аерофлоту), вул. В.Перспективна, 32/11 (біля гімназії ім.Шевченка), у м.Олександрії — по вул. Леніна,122 (центральний офіс) та по вул.Леніна,77, у Світловодську - вул.Леніна,58.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!