«Аеліта» повернулася з перемогою!

26.03.15, 10:00

Минулого тижня у Дніпропетровську пройшов V Міжнародний фестиваль-конкурс «Весіння феєрія». Участь у фестивалі взяло 77 хореографічних колективів з різних регіонів України. Зразковий колектив-студія хореографічного мистецтва «Аеліта» стала Лауреатом І ступені у старшій віковій категорії, отримавши найвищі бали від журі за свої постановки «Робінзонада» та нову прем*єрну постановку «На Івана-Купало» з нового мюзиклу «Мавка».

Хореографічна композиція «На Івана-Купало» зачаровувала і вражала не лише самою постановкою, а й костюмами, які створили справжню атмосферу народних гулянь. Щира подяка депутату Кіровоградської міської ради Артему Стрижакову, який надав не вистачаючих коштів на створення цих прекрасних образів. Запрошуємо усіх на прем*єру «Мавки» 15 квітня 2015 року о 14.00 на сцені обласної філармонії.

Окрім участі у конкурсі, учасники студії відпочили у парку Шевченко, відвідали Монастирський острів, прогулялися прекрасною набережною вздовж Дніпра, сиділи біля вогнища та готували всією групою смачні сніданки та вечері. Колектив згуртувався та з прекрасними враженнями повернувся додому.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!