Школярі познайомилися зі сторінками історії Другої світової війни

10.05.15, 12:00

Минають роки, відлітають у вічність, але є дати непідвладні часу. Минуло вже 70 років від Дня Перемоги над нацизмом в Другій світовій війні. Та пам’ять про ті події завжди буде жити в наших серцях!

Шостого травня у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам (очевидно, бібліотеки імені Гайдара, бо з їхньої адреси надійшов реліз) пройшла музично-літературна композиція "Уклонімося доземно ветеранам", присвячена до Дня Перемоги.

Під час заходу, школярі познайомилися зі сторінками історії періоду Другої світової війни та про роки окупації в Україні, дізналися про героїчні подвиги наших дідів та прадідів. Також старшокласники взяли участь у майстер-класі з флористики «Мак – квітка миру». Кожен учасник мав змогу виготовити власноруч свою квітку та познайомитися з роботами учасників сімейного конкурсу «Книга пам’яті мого роду». На завершення заходу, учням був проведений огляд літератури, представленої на книжковій виставці «Пам’ятаємо. Славимо. Вшановуємо…». Головною метою заходу є вшанування безсмертної пам’яті ветеранів війни та виховання в підростаючого покоління поваги до захисників нашої Батьківщини.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!