Ветерани Другої світової війни отримали привітання

13.05.15, 12:00

Стало вже доброю традицією у Кіровоградській філії ПриватБанку вітати ветеранів Другої світової війни з Днем Перемоги. Співробітники усіх відділень ПриватБанку долучаються до щиросердечних привітань ветеранів Кіровоградщини зі святом.

“Вже кілька років поспіль ми товаришуємо з обласною спілкою ветеранів та спілкою інвалідів Великої Вітчизняної війни, - розповідає Ростислав Масло, директор Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Зазвичай, ми запрошуємо всіх ветеранів до нас, вітаємо, пригощаємо, вчимося у них мужності та людяності. В цьому ж році, кіровоградські ветерани запросили нас до своєї спілки. Інших, хто зважаючи на статечний вік та проблеми зі здоров”ям не зміг бути присутнім, ми привітали вдома аби квітами та невеличкими грошовими подарунками підтримати їх та дати зрозуміти, що їх подвиг ніким і ніколи не забутий. Ми пам’ятаємо кожного з них”.

"Дуже приємно, що про нас не забувають та пам’ятають, хоча вже 70 років пройшло з тієї пам’ятної дати Дня Перемоги 1945 року, - ділиться враженнями Олег Олексійович Солоп, голова спілки інвалідів Великої Вітчизняної війни. - У такому поважному віці ми дуже трепетно ставимось до кожного прояву уваги та чекаємо на неї не лише у свята. Велика вдячність всім співробітникам Банку за увагу, чуйне ставлення та розуміння наших проблем. Ми бажаємо всім нам миру та злагоди, бо що таке війна, ми знаємо не з книжок чи фільмів”.
“Ми намагаємось пам’ятати про наших ветеранів не лише у свята, - розповідає Наталія Титаренко, керівник Направлення просування соціальних програм Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми запрошуємо їх до нас і у будні дні. Разом чаюємо та смакуємо солодощами, ділимось новинами та навчаємось користуватись банківськими продуктами. Адже життя після пенсії лише починається”.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!