​Грантувати зміни закликають у Черкасах

01.12.15, 10:00

Минулого тижня у Черкасах пройшов Форум, на якому зібралися неурядові організації, міжнародні та вітчизняні фонди, а також молодь, яка бажає стати рушієм позитивних змін в житті громади. Черкаські громадські діячі та активні містяни представили проекти, які вже діють в Черкасах і однозначно покращують життя міста і людей, які в ньому живуть.

Проявляють ініціативу як молоді люди, які прагнуть змінити своє життя і знайти можливості для розвитку. А також активності можна позаздрити людям, які вже вийшли на пенсію і займаються проектами як для пенсіонерів, так і для дітей і всіх інших містян. На ярмарку проектів презентували також і кіровоградський проект «Професія щасливої людини» програми «Активні громадяни» за підтримки Британської ради.

Важливою частиною форуму стали виступи представників міжнародних та українських фондів, органів місцевого самоврядування та організацій, які надають гранти. Відтак всі присутні отримали інформацію, де шукати фінансової підтримки їхнім ідеям і на що саме варто звернути увагу під час написання проектів.

Наостанок активісти обговорили ідеї громадських ініціатив у форматі «Світового кафе». Окрім ідей, які зібрали за час дискусії, також усі учасники форуму знайшли однодумців та обмінялися контактами для можливої співпраці у майбутньому, аби вже разом грантувати зміни.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!