Клуб “Імідж” – переможець Всеукраїнського фестивалю

29.01.16, 18:00

Талант вихованців народного художнього колективу ТО молодіжного клубу “Імідж” (художній керівник Н. Долгополова) Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості високо оцінили члени журі XVІ Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв “Сурми звитяги” у м. Львові.

Традиційно на цьому фестивалі усі учасники виконують твори патріотичного спрямування, що розкривають героїчний шлях національно-визвольної боротьби українського народу в ХХ столітті, демонструють виконання пісенної спадщини Січового Стрілецтва, Української Галицької Армії, Організації Українських Націоналістів, Української Повстанської Армії, а також сучасної української молодіжної патріотичної пісні, що звучала під час Революції на Граніті, на Помаранчевому та Євромайданах, Революції Гідності та АТО. Представлена конкурсна робота народного шоу – театру молодіжного клубу “Імідж” – літературно-музична композиція була співзвучна із темою фестивалю.

Музично-літературну композицію “Герої не вмирають” (балетмейстер-постановник Н.Книш, керівник секції художнього слова В.Ставріаніді –Стогодюк) вихованці “Іміджу” присвятили героям АТО , які добровільно стали на захист незалежності України і віддали за неї життя. Протягом листопаду 2015 року вихованці обласного ЦДЮТ взяли участь у заключному Всеукраїнському турі фестивалю, де юнацтво з усієї країни презентувало свою творчість. А це 280 колективів та індивідуальних виконавців і близько 400 художніх робіт, які представляли 14 областей України (Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Хмельницької, Чернівецької, Волинської, Вінницької, Луганської, Донецької, Сумської, Рівненської, Закарпатської, Кіровоградської, Полтавської).


У приміщенні Львівської опери відбулося нагородження дипломантів та лауреатів фестивалю. Професійне журі особливою відзнакою відмітило літературно-музичну композицію “Герої не вмирають”. Завдяки глибині розкриття теми національної патріотичної тематики, влучне та актуальне використання творів сучасних поетів та прозаїків, сучасний підхід до поєднання слова та пластичних етюдів,оригінальний власний стиль та актуальність матеріалу народний шоу – театр молодіжного клубу “Імідж” зайняв І місце на престижному XVІ Всеукраїнському дитячо-юнацькому фестивалі мистецтв “Сурми звитяги” і став лауреатом I ступеню у номінації “Літературно – музична композиція”.

текст - Я. Ликова, методист Кіровоградського обласного ЦДЮТ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!