Мандрівки країною любові

12.02.16, 16:00

У четвер, 11 лютого, в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до Дня св. Валентина відбулося літературно - музичне конфетті «Серця відкрийте для любові».

Кожен, хто завітав на цей захід, мав нагоду разом із учасниками бібліотечної студії «АРТ-СВІТ» помандрувати країною любові, насолодитися поетичними гімнами коханню як українських, так і зарубіжних авторів, а також послухати ліричні пісні про найромантичніше на світі почуття.

Захід видався насиченим позитивною атмосферою, адже його основна ідея звучала, як «Кохайте, читайте, пишіть, говоріть про любов! Від цього світ стає кращим і світлішим!». В залі не залишилось жодного байдужого до дійства глядача. І цей віночок щирого слова, відеосюжетів, музики, поезії та теплого спілкування, який з любов’ю сплели працівники відділу естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів, так органічно поєднав думки і мрії багатьох різних людей!

В кінці заходу глядачі сказали про своє враження, виразили свої почуття та думку.

Протягом всього дня в бібліотеці панувала романтична атмосфера, звучала музика. У виставково-презентаційній залі була розгорнута книжкова виставка «Lovestory», де була представлена тематична добірка літератури класиків та сучасних письменників, шедеври інтимної лірики.

Такі свята допомагають поглибити знання про поняття любові й кохання, розвивати етичні смаки, виховувати почуття ніжності і вірності в коханні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!