Кіровоградські юніори проводять вихідні в ритмі “ча-ча-ча”

22.03.16, 14:00

Веселі мелодії у ритмі ча-ча-ча звучали суботнього ранку у Кіровоградському мідл-офісі ПриватБанку. Саме тут зібрались фанати бального танцю - співробітники та юніори, які мріяли опанувати секретами цього танцю. Ідейним вдохновителем майстер-класу із латино-американських танців стала Вікторія Заболотна, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку.

“Всім давно відомо, що ПриватБанк здійснює мрії, - розповідає пані Вікторія. - І мої юніори, і деякі співробітники виявили бажання освоїти цей запальний танець. Та й вихлюпнути негативну енергію в кінці робочого тижня, отримати насолоду та зарядитись позитивом на весь наступний тиждень, можна лише поєднуючи музику та танець. Крім того, наші юніори, впевнена, - майбутні зірки українського бізнесу. А як відомо, освідчена і успішна людина, має вправно володіти не лише знаннями. Вона має відчувати впевнено себе і в бізнесі, і в танцювальній залі. Адже ніхто не знає, у яких ситуаціях їм прийдеться побувати у майбутньому. А успішний бізнесмен має успішно та впевнено вести не лише бізнес, але й партнерку”.
“Наші учасники демонстрували як гнучкість фігури, так і кокетливість, шарм і елегантність, - розповідає Христина Прущак, тренер і водночас менеджер ПриватБанку. - Наші танцюристи освоювали не лише варіації, але й намагались передати веселий, грайливий характер танцю”.
Ча-ча-ча – це дуже грайливий, веселий і неймовірно ефектний латиноамериканський танець, який володіє унікальним характером і дуже позитивною запальною енергетикою. Цей танець заснований на імітації ритму кубинських кроків убік, що використовуються в багатьох танцях. Але, незважаючи на таку основу, ча-ча-ча володіє масою особливостей і нюансів, які роблять його унікальним і не схожим на інші латиноамериканські танці. Писати і про цей танець, і про наш майстер-клас можна багато, але краще все-таки прийти і спробувати його танцювати разом з нами. Ча-ча-ча!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!