​Кіровоградські юніори підкорюють спортивні олімпи

28.09.18, 16:00

Днями кіровоградські юніори виборювали першість у відкритому Чемпіонаті Кіровоградської області зі спортивної та художньої гімнастики. Змагання проходили у дитячо- юнацькій спортивній школі «Надія», яка за десятки років існування підготувала олімпійських чемпіонів, переможців Міжнародних та європейських змагань.

«Співпраця ЮніорБанку з такою відомою школою гімнастики додає нам честі, - розповідає Вікторія Подкладенко, керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку. - І наша Бізнес-Школа, і школа гімнастики мають одну мету - виховання справжніх особистостей, лідерів, які вміло володіють та використовують різносторонні знання, є сильними не лише тілом, але й духом. Дуже важливо підтримувати тих діток, які мають мету, мріють та прагнуть її досягти».

Навчальний рік у Бізнес-Школі лише розпочався, а вже приніс неймовірну кількість цікавих занять, направлених не лише на засвоєння азів фінансової грамотності, але й на всесторонній гармонійний розвиток особистості.

“Сьогодні гімнастика - це гармонійне фізичне навантаження, це життєва філософія, яка реально працює, - розповідає Світлана Куценко, Президент Обласної Федерації художньої гімнастики, заслужений тренер України зі спортивної гімнастики. - Це чудово, що ми з ЮніорБанком так добре розуміємося, та ще й маємо спільні завдання та мету. Крім того, співпадають і основні принципи гімнастики та Бізнес-Школи, які вчать дитину бути лідером, володіти ініціативою в будь-якому починанні. І навіть якщо наші вихованці потрапляють в непросту ситуацію, у них з'являється набагато більше можливостей вибратися з неї, оскільки і гімнастика, і Бізнес-Школа виховують силу духа, впевненості в собі, самодисциплінують і акцентують наших дітей на особистих досягненнях, індивідуальності, розвивають власні амбіції, виховують гармонійно розвинену особистість».

Юних кіровоградців чекають тренери Бізнес-Школи у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул. Преображенска, 26/70. Олександрійска Бізнес-Школа чекає своїх учнів за адресою: пр. Соборний, 122, юні банкіри Знам’янки зможуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери Бізнес-Школи, а молоді та перспективні учні Світловодських Бізнес-Шкіл будуть навчатись у відділенні ПриватБанку за адресою: вул. Героїв України, 94 та у приміщенні школи №3. Відкриває двері Бізнес-Школа і для Новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул. Соборна, 7.

Освітня програма «ЮніорБанк» стартувала в 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк об’єднує понад 500 000 школярів. У 2012 році ЮніорБанк було визнано однією з найбільш корисних освітніх програм України в рамках міжнародної виставки «Освіта та кар’єра», яку щороку проводять Міністерство освіти та Національна академія педагогічних наук України. Вперше золоту медаль за розробку методики навчання в школах отримала банківська програма, що стала сьогодні однією з наймасовіших освітніх ініціатив в Україні.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!