Загублені у банку: На Кіровоградщині урочисто відкрили квест-кімнату!

29.11.16, 12:00

Урочисто та водночас весело пройшло відкриття квест-кімнати “Загублені у банку”. Як і годиться на урочистостях такого рівня, була і традиційна стрічка з яскравими кульками, і почесні гості, ну і звичайно, винуватці урочистостей - юніори. Саме для них, кмітливих, допитливих та креативних і організовано нову цікаву та пізнавальну гру.

“Чудово, що в нашій країні є соціально-відповідальний бізнес, - розповідає Лариса Костенко, начальник управління освіти Кіровоградської міської ради. - Така синергія бізнесу та влади дає прекрасні результати. Соціальні проекти, направлені на розвиток, навчання та професійну орієнтацію допоможуть молоді визначитись з майбутньою професією. А ще, це і освоєння азів банківської та фінансової грамоти, які так потрібні у щоденному житті. Ми завжди раді співпраці та йдемо назустріч представникам усіх бізнес структур, хто має бажання та можливість створювати та розвивати соціальні проекти”.

“Ми працюємо з дітками, які ростуть, пізнають, розвиваються, - розповідає Вікторія Заболотна, керівник напрямку ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Тому і ми ми не можемо стояти на місці. Ми створюємо нові проекти, які, впевнена, будуть цікавими та захоплюючими для наших юніорів”.

Першою командою, яка випробувала квест-кімнату, стала команда юніорів із 18 міської школи. Вони не тільки вклались у відведених 60 хвилин - розгадали усі загадки, знайшли ключ і “перемогли” квест-кімнату, але й отримали смачні та яскраві подарунки. “Ми вже були у одній квест-кімнаті, тому здогадувались, що буде і весело і цікаво. Але що там буде так круто, навіть і подумати не могли, - ділиться враженнями 6-ти класниця Даринка. - А найбільше сподобалось, як я знайшла деякі відгадки)) От подумалось, що слід запросити до квест-кімнати наших викладачів. Цікаво, за який час вони справились би з усіма завданнями))”.
Усіх кмітливих, допитливих та креативних чекає захоплююча інтелектуальна гра. Квест-кімнати, яких до речі у Кропивницькому уже декілька, — новий вид розваг. Але це не лише інтелектуальна гра, що в майбутньому зменшить залежність людини від комп'ютерних ігор. У такий спосіб можна натренувати увагу, навчити себе дивитись на звичні предмети по-іншому , навчитись грати в команді і перевірити себе на рішучість у екстремальних умовах. Для участі слід зібрати команду до 6 осіб, до складу якої має обов”язково ввійти один дорослий учасник. Команда має 60 хвилин на те, щоб розгадати всі загадки, котрі приведуть їх до перемоги. Для виходу з кімнати зовсім не потрібна велика фізична сила, не має значення зріст чи інші фізичні параметри людини. Головне - це логічне мислення!
Учасники, котрі мають картки Юніора, приймають участь у розвагах безкоштовно. Якщо ж Ви не маєте такої картки, не слід засмучуватись. Її можна безкоштовно отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку. Аби взяти участь у квесті досить звернутись до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати за безкоштовним номером цілодобової підтримки 3700. Єдина умова участі - наявність будь-якої картки ПриватБанку у дорослих і карти Юніра у дітей. Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи більш ніж 500 000 школярів.

У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті
juniorbank.ua



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!