Інтернат у Веселому Куті отримав дарунок від спонсорів

27.01.17, 10:00

ПриватБанк допоміг Веселокутському психоневрологічному інтернату, що у с.Веселий Кут Новоукраїнського району, зробити ремонт у варильному цеху їдальні, оплативши ремонтні роботи будівельної компанії.

“Ми щиро вдячні за допомогу ПриватБанку, - розповідає Едуард Бабенко, директор Веселокутського психоневрологічного диспансеру. - Уявіть собі, майже 40 років у варильному цеху не було проведено жодних ремонтних робіт. Звичайно, ми намагалися робити усе від нас залежне аби санітарні умови відповідали вимогам, але ж час бере своє”.

Сьогодні новесенький варильний цех радує око блискучою чистотою та сучасним обладнанням: нові плити, котли, кухонні дівайси тощо. Майже 160 підопічних, які проживають в інтернатіі, отримують найбільш раціональне чотирьохразове харчування, яке готують на новенькому сучасному обладнанні.


“Наші підопічні мають різні діагнози психоневрологічного характеру, - продовжує Едуард Георгійович. - Хвороби різного характеру та ступені тяжкості, вроджені та набуті. Вікова категорія хворих від 18 до 88 років. Але всім, незалежно від віку чи смакових переваг, приємно насолоджуватись стравами, приготовленими нашими поварами з гарним настроєм у новесенькому цеху”.

“Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”, який і надав кошти на допомогу інтернату, дає можливість кожному клієнту банку стати справжнім благодійником, - розповідає Раїса Килимниченко, заступник директора Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Ми щиро вдячні усім нашим клієнтам, які довіряють нам, мають бажання, знаходять час та можливість для доброчинності - виділяти особисті кошти на добро, на допомогу усім, хто цього потребує”.


Всеукраїнський благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!”, створений у серпні 2011 року за ініціативи ПриватБанку, дає можливість клієнтам банку долучитись до різних благодійних проектів. Місія фонду “Допомагати просто!” – надання простого доступу до благодійності кожному громадянину країни, підвищення рівня освіти та сприяння соціально-економічному розвитку. Всі банківські операції в рамках благодійних програм здійснюються без комісій.

ПриватБанк не тільки організовує збір коштів, а й забезпечує повний контроль за їх використанням, проведенням тендеру, закупівлею, доставкою та роботою обладнання, а всю інформації про кожне зарахування та подальше використання коштів можна побачити на сайті blago.privatbank.ua Допомагати з ПриватБанком не лише просто, але й надзвичайно почесно. Допомагайте з нами!



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!