Фахівці Служби порятунку роздають городянам листівки

10.02.17, 18:00

Сьогодні, 10 лютого рятувальники Управління ДСНС в області відвідали район Бєляєва у обласному центрі та поспілкувались із громадянами на тему дотримання правил безпечної життєдіяльності. Особливу увагу надзвичайники звернули на школярів, які через надмірну допитливість та намагання привернути до себе увагу можуть вчинити необачно, зігравши у смертельну гру із вогнем та іншими небезпечними предметами.

Рятувальники розповіли дітям та підліткам про трагічні випадки, які виникли в країні загалом і в області зокрема саме через пустощі не лише маленьких дітей, а й цілком свідомих школярів. Також фахівці Служби порятунку поспілкувались з громадянами стосовно правил безпечного поводження з побутовим газом, струмом, відкритим вогнем. Також важливо слідкувати за станом печей, груб, камінів, намагатись не користуватись несертифікованими та саморобними приладами обігріву приміщень, тримати під контролем справність систем вентиляції та постійно запрошувати фахівців для перевірки побутових систем газо- та теплопостачання.


На кінець розмови рятувальники роздали громадянам тематичні листівки із застереженнями. Опалювальний сезон ще триває, а тому закликаємо усіх громадян пам’ятати по пожежну безпеку та неухильно дотримуватись вимог безпеки у побуті.

Прес-служба У ДСНС в області



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!